Vakantie

Zo, het tweede seizoen van de Luminati Podcast is een feit. Opnieuw vijf onderwerpen, deze keer veertien episodes en een hele boel nieuwe luisteraars.

En die luisteraars, oude en nieuwe, wil ik hartelijk bedanken!

De afleveringen over Tegenwinder Mattias Desmet waren veruit het populairst. En dat vind ik fijn, hoewel mijn liefde uitgaat naar de ‘onbekendere’ hoofdrolspelers van seizoen twee.

In de wintermaanden bereid ik het derde seizoen voor. Op het lijstje staan alvast Allan Kardec, de Fransman die het Spiritisme vorm gaf; Theosofie; de Nederlandse Bompa Complot Marcel Messing en de holle aarde. Ook in 2024 wil ik over de grenzen kijken, richting het oosten. Samen met Neda Nasrabadi plan ik een aflevering over Ali-Akbar Raefipour, de Iraanse ster aan het Perzische complotfirmament.

Ik blijf op mijn Facebook-pagina Luminati dagelijks een of meerdere artikelen posten.

Tot in januari 2024.

Shares
Frank Verhoft Geschreven door:

Verhalen over oude en nieuwe complotverhalen, pseudowetenschap en desinformatie. Volg me op Mastodon.