Welkom

Van harte welkom op mijn nieuwe blog luminati.be., de opvolger van KritischeMassa.be. Tot ver in januari herpost ik hier op luminati.be verschillende oudere artikelen die volgens mij nog enige relevantie hebben.

Onder het mom van slow thinking zal ik mijn tijd nemen om langere blogartikels te schrijven. De nood aan compulsief (bij)lezen, herbronnen en schrijven is momenteel groter dan de behoefte om compulsief te toeteren op de sociale media.

Verschillende gebeurtenissen en inzichten hebben mij doen beslissen om met een schone lei te beginnen. Twee jaar lang heb ik intensief gebruik gemaakt van de microblogging website Twitter, vaak ten koste van de eigen macroblog.

Verder is er ook het besef dat ik niet functioneer in wat men soms ‘het georganiseerde skepticisme’ noemt. Nochtans heb ik kansen te over gekregen en heb ik die met plezier gegrepen. Ik heb een handvol artikelen mogen schrijven voor Wonder en is gheen Wonder. Contacten binnen SKEPP hebben geleid tot de publicatie van twee boekjes in de reeks “De Skeptische Kijk”, uitgegeven door ASP. Eind 2022 sluit ik dit hoofdstuk af, dankbaar maar definitief.

De plannen voor 2023 zitten al enige in mijn hoofd. Naast een nieuwe blogwebsite plan ik in 2023 de luminati-podcast. Elke maand wil ik over één onderwerp vertellen, al dan niet in meerdere afleveringen.

Twitter heb ik ingeruild voor Mastodon: mastodon.social/@frankverhoft. Op Facebook beheer ik nog een pagina gelinkt aan luminati.be.

Shares
Frank Verhoft Geschreven door:

Verhalen over oude en nieuwe complotverhalen, pseudowetenschap en desinformatie. Volg me op Mastodon.